Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring – Lokalt och globalt

Vi hjälper företag att marknadsföra sig på Internet i utländska och hemmamarknader.

Många vägar till framgång

Och framgång kan stavas på lika många sätt som det finns företag. Visst finns det likheter mellan företag och branscher men alla företag har inte tillgång till samma resurser i form av tid, kompetens eller pengar. Då måste man skapa en anpassad lösning som levererar det som gör mest nytta för just det företaget.

Marknadsföringsaktiviteter som vi kan genomföra på europeiska språk

I en internationaliseringsprocess är det viktigt att varje lokal marknad hanteras separat för bästa resultat. Till exempel, ett mål för många är att få leads via sin webbplats och att besökare eventuellt önskar få företagets nyhetsbrev eller erbjudanden. Det är viktigt då att framställa en välskriven optimerad text på målspråket för att få in “gratis trafik” och när man väl har fått trafiken, ett tydligt budskap som besökaren fastnar för. Den första aktiviteten kallar vi för SEO översättning och den andra för Lokal copywriting. Sedan upprepar man processen på andra marknader men med anpassat innehåll.

Andra aktiviteter som kan vara viktiga är att skriva och sprida artiklar, bloggar, presentationer, säljande offerter, link baiting, nyhetsbrev, inlägg på communities, reklamtexter eller bannerannonser. Listan på aktiviteter begränsas bara av om de ger mer än de kostar. Vi kan hjälpa till med alla aktiviteter listade här och tycker också att det är kul att spåna på nya sätt att generera värde åt våra kunder när det behövs.

Tänka, mäta, agera

Oavsett vilka aktiviteter man väljer att utföra är det viktigaste att tänka, mäta och agera i en sluten process. Det man mäter är baserat på vad ert företag behöver för att lyckas online eller offline. Det kanske bara finns 1 eller 2 nyckeltal som ert företag behöver, eller så finns det fler…

Och följer ni upp nyckeltalen då kan ni agera för att antingen finslipa ert erbjudande eller bygga nytt. Då har ni påbörjat en resa som leder till framsteg där ni uppnår era affärsmål.

Prata med oss förutsättningslöst

Kontakta oss gärna om ni har frågor eller har ett projekt ni behöver hjälp med.